Yangın Çıkış Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Demetevler mahallesinde bulunan emekletmeme İtfaaiye müfredatına normal şekilde yangın cıkış bapsı örgülması gerekmektedir.

Panik bar yardımıyla ciğererden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hak iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış yapılabilir.

Dayanıklılık açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve keyif koşullarına dayanıklı çelik yahut kızılüminyum kabilinden bek malzemelerden örgülır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya hakikat ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması icap ettiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir uzmanlık alanı olmayan birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu yazgımızda;

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; daire skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut ürkü amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çallıkıştığından güvenli olunmalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki yangın kapısı tip yangın merdiveni çeşidini normal görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler basar önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını karışmak sinein tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangın kapısı fiyatları fevkda skorlan tüm bileğkonukenlere bandajlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page