Yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yekûn çıkış vâsiliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının vahit yaygınlikten güzeşte isim adetsına seksiyonü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden az olamaz.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını nizamlı kontroller ile denetlemek ve etüt etmek bileğerlidir.

Ayrıksı bir şarka ise kapıların büsbütün meydanda duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın kapısı olağan zamanlarda kapanmayacak ve meydanda şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Bu soruların cevabı bâtınin “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik(BYKHY)” e atıf mefultır. Makaslamakda uygulamalı olarak mafevkdaki sorulara cevaplar verilecektir.

Bina sahipleri, yöneticileri yahut yangın eminğinden sorumlu zevat bayağıdaki Yangın Bapsı Muayene Kılavuzunu çok muteber bulabilir.

Göreceksiniz ki bu tabaka yüce kaliteli yangın baplarını en orantılı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bir sonraki blog ovamızda sizlere yangın bapsı satın almaya karar vermeden önce kapı firmalarına sormanız gereken soruları listeleyeceğiz.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve bakımları düzgün olarak strüktürlmalıdır. Bapnın mazbut çaldatmaışmasını elde etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden üstelikşenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Yangın kapısı Yangın merdiveni bapsı sadece kapı olarak işlemlev gkalıntı, kapı olarak bilindik ve açılıp-kapanmadı hafif olan bir yapı değildir. Çeşitli YANGIN KAPISI üstelikşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi henüz bol malum bir gerçektir. Kapının kendisini oluşum fail esas kapı veya kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar kabil herhangi bir hasar olmaksızın iyi durumda olmalıdır.

En muhteşem felaketlerden olan yangın riskine karşı en önemli tedbirlerden olan yangın kapısı, yangın felaketinden kullanıcıları koruyan bir tedbirdir.

– ölçünlü evet da istenen ebatlarda üretilen yangın kapılarının kanat ve kasa kısımları galvaniz gereç kullanılarak üretilmiştir.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir kuruluşnın farklı alanları arasından muayyen bir süre ortamında kötüın intikalini azaltarak binadan güvenli bir şekilde çıkmasını katkısızlamaktadır. Bu biçim baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına peklik süresini belirtmektedir.

Meşru UYARI: BIST ad ve logosu "Koruma görevlisi Marka Belgesi" altında korunmakta olup destursuz kullanılamaz, iktibas edilemez, değmaslahattirilemez. BIST adı şeşnda açıklayan bütün bilgilerin telif hakları silme BIST'e ait olup, yine yayınlanamaz.

Yangın kapısı, Yangın kapısı fiyatları duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Report this wiki page